Sportkleding laten bedrukken

Sportkleding op maat voor jouw vereniging

Goede prestaties leveren in de sport heeft onder meer te maken met je sportkleding. Naast dat het comfortabel moet zitten tijdens het sporten, wil je er ook een boodschap mee uitdragen. Wie je sponsoren zijn. Of welk rugnummer je draagt. Daarom laten vrijwel alle sportverenigingen hun sportkleding bedrukken. Maar je sportkleding laten bedrukken kan natuurlijk ook puur voor jezelf. Wat de reden ook is en welke bedrukking er ook moet komen, wij ontzorgen jou of jouw club volledig. We helpen je graag om je zo goed mogelijk voor de dag te laten komen.

Bij Clubfarbriek leveren we kwalitatief hoge sportkleding van alle bekende merken. Daarnaast zorgen we voor een vlotte samenwerking, scherpe prijzen en zijn we altijd bereid om met jouw vereniging mee te denken. Zo is het mogelijk om kleding te customizen, bijvoorbeeld met een uniek ontwerp of bedrukking.

Sportkleding laten bedrukken

Waarom sportkleding laten bedrukken?

Het dragen van dezelfde kleding creëert een eenheid. Die eenheid is zeker belangrijk bij een teamsport waar je als team zijnde een prestatie neer wilt zetten. Je hoort bij die club en dat draag je met trots uit. Sportkleding laten bedrukken geeft daarbij ook nog een professionele uitstraling. Aan de andere kant willen ook jullie sponsoren uitdragen dat ze bij jouw club horen. Het is een win-win naar beide kanten.

Maar niet alleen voor sportteams bedrukken we kleding. Je kunt natuurlijk ook met je bedrijf meedoen met een sportevenement. Dan kunnen we je sportkleding bedrukken met jouw bedrijfsnaam en -logo. Dat zorgt meteen voor herkenbaarheid en naamsbekendheid. En een positieve associatie met je bedrijf.

Collectie sportkleding

Sportkleding is een brede term. Dat gaat van shirts tot broeken tot sokken en alles daar tussen in. Een greep uit onze collectie sportkleding:

Bekijk onze hele collectie sportkleding.

Sporttenues van topmerken die jaren meegaan

Bij kleding is het ook belangrijk dat de kwaliteit goed is. Je wilt niet dat het na een paar keer dragen slijtage gaat vertonen. En bij een sport is kwaliteit zeker belangrijk. Het moet tegen een flinke workout op het veld kunnen. Ook als een tegenspeler je aan je shirt trekt. Bij Clubfabriek hoef je daar geen zorgen om te maken. Onze kleding is van de beste topmerken welke – net als jij en wij – kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bekende sportmerken als Jako en Robey zijn daar voorbeelden van.

En dankzij onze drukmaterialen zorgen wij er ook voor dat jij en je club een tenue hebben die nog jaren meekunnen. Ook na vele wasbeurten. Was de kleding trouwens wel binnenstebuiten. Dat komt die kwaliteit ten goede.

Masita sportkleding laten bedrukken
Robey sportkleding laten bedrukken
Jako sportkleding laten bedrukken

Kosten?

De kosten voor het sportkleding laten bedrukken hangt van een paar zaken af. Allereerst welke type kleding je wilt bedrukken. Is dat een broek of een shirt? En daarbij bepaalt ook hoeveel van die shirts of broeken je wilt bedrukken. Wel raden we je aan om altijd iets meer te bestellen dan wat je feitelijk nodig hebt. Het is altijd prettig om een voorraadje te hebben. Anders moet je weer opnieuw bestellen. Neem gerust eens contact met ons op. Dan kunnen we je een helder overzicht bieden van de kosten.

Sportartikelen en sportkleding laten bedrukken bij Clubfabriek

Naast kleding vind je bij ons ook diverse sportartikelen. Deze kun je – net als de sportkleding – los kopen of ook laten bedrukken. Dan heb je alles in één geheel. Zeker voor een club is dat natuurlijk mooi. Keuze kunnen maken? Bestel vandaag nog. We verzenden jouw bestelling dan gemiddeld binnen 3 dagen. We houden je vervolgens op de hoogte met een trackingscode. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.