Sportartikelen bedrukken

Sportieve bedrukte relatiegeschenken

Sportartikelen zijn onmisbaar bij de sport die je uitoefent. Maar door de sportartikelen te bedrukken met het logo van je bedrijf, instelling of sportvereniging, zijn ze ook ideaal om weg te geven als relatiegeschenk. Het verhoogt de naamsbekendheid van je bedrijf of vereniging. Daarbij zorgt het ook voor een positieve en gezonde uitstraling. Bij Clubfabriek bedrukken we naast sportkleding dan ook allerlei soorten sportartikelen als een bal of een stadiondeken. Leuk om weg te geven, net zo leuk om het zelf te gebruiken.

Sportartikelen bedrukken

Collectie sportspullen

Is jouw sport voetbal? Dan hebben we een hele mooie collectie aan sportartikelen voor je liggen. Je mag ze ook gewoon los kopen. Maar sportartikelen bedrukken is wel een mooie aanvulling op het outfit van je team. Het past naadloos in het geheel. Denk aan een voetbal bedrukt met het logo van je vereniging. Of geef het als bedrijf weg als relatiegeschenk. Een greep uit onze collectie sportartikelen welke je kunt laten bedrukken:

  • Voetbal en ballenzak
  • Sporttassen
  • Wedstrijdmaterialen (o.a. aanvoerdersbanden en stadiondekens)
  • Merchandise (om je club mee aan te moedigen)

Sportartikelen bedrukken door Clubfabriek

Wat je ook wilt laten bedrukken – kleding of sportartikelen – we zijn er voor je. Neem een kijkje in ons assortiment sportmaterialen en laat ons weten welk artikel je wilt laten bedrukken. En hoe. Dan komen wij je tegemoet met een sportief kostenplaatje en een snelle levering. We verzenden gemiddeld bestellingen binnen 3 dagen. Bel of mail ons gerust eens. Dan vertellen we je er graag meer over sportartikelen bedrukken bij Clubfabriek.