Clubfabriek.nl nieuwe dealer Robey Sportswear

Clubfabriek.nl nieuwe dealer Robey Sportswear

Nieuw in het assortiment van Clubfabriek.nl: Robey Sportswear. Wij bieden het volledige Robey-assortiment én de mogelijkheid voor club om custom shirts te ontwerpen, daarmee kan iedere vereniging een Robey-club worden!

Over Robey Sportswear

Robey wordt in 1947 opgericht in Rotterdam. Na de Tweede Wereldoorlog raapt de gebombardeerde stad zich bij elkaar, letterlijk en figuurlijk. Met passie en positivisme bouwt men aan een nieuw bestaan. Zo ook Pieter Bey, die vanuit zijn woonhuis in Blijdorp zijn droom realiseert: een eigen sportmerk. Hij plakt de eerste twee letters van zijn geliefde Rotterdam voor de drie letters van zijn achternaam en creëert zo de merknaam Ro-bey.

Op dat moment weet Pieter Bey nog niet dat zijn merk decennia later toonaangevend zal zijn in het Nederlandse sportlandschap. In de jaren zestig, zeventig en tachtig draagt een groot deel van professioneel én recreatief sportend Nederland, waaronder het Nederlands voetbalelftal, de sportkleding van Robey.

Met dezelfde passie en hetzelfde positivisme als Pieter Bey in 1947 wordt het merk Robey in 2012 nieuw leven ingeblazen. Niet met als doel om de grootste te worden. Nee, onze missie is om de allerbeste voetbalkleding te maken. Kleding die voetbal ademt, er stijlvol uitziet en optimaal comfort biedt. De nostalgische look samensmelten met de modernste technieken en materialen. Met een voortdurende focus op kwaliteit. Van liefhebbers, voor liefhebbers.

Robey staat ook vandaag de dag nog voor dat nostalgische voetbalgevoel, die onvoorwaardelijke liefde voor het mooiste spel op aarde. De geur van zweet en vers gemaaid gras. Het getik van noppen op de kleedkamervloer. Het samen treuren en vieren in de kantine. Iedere voetballer herkent het, of je nu in de Eredivisie of kelderklasse speelt. Puur. Voetbal. Dát is het gevoel dat Robey terugbrengt op de velden.